Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

apartamenty i pokoje u kryni

Adres obiektu Szkolna 48c, 82-110 Sztutowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Waldek Cz.
Dodano: 2017-06-23
Pobyt od: 2017-04-28 do 2017-05-04 IP: xx.0.125.29
 
 
 

Super


 
 

Patka i Bartek
Dodano: 2014-07-14
Pobyt od: 2014-07-07 do 2014-07-13 IP: xx.51.137.80
 
 
    

Właśnie wróciliśmy i jesteśmy zachwyceni:) Na żywo lepiej niż w opisie ogłoszenia. Pokoje czyste i dobrze wyposażone. Można swobodnie korzystać z kuchni, grilla, ławek i huśtawek na terenie. Na wyróżnienie zasługują gospodarze, z którymi czujesz się jak z rodziną:) Bardzo szczerze polecamy i na 100% wrócimy za rok:)


 
 

Anna, Bogdan, Michał
Dodano: 2013-09-01
Pobyt od: 2013-08-24 do 2013-08-30
 
 
    

Byliśmy tu kilka dni i możemy potwierdzić dotychczasowe pozytywne opinie dotyczące warunków i właścicieli. Polecamy dla osób ceniących sobie spokój i ciszę.


 
 

Renata z rodzinką
Dodano: 2013-07-28
Pobyt od: 2013-07-16 do 2013-07-26
 

polecam pobyt u pani Krysi jest super aby dużo sie nie rozpisywac to wskrocie co chcecie to macie.pozdrawiam


 
 

Marta i Magda z Wrocławia
Dodano: 2013-05-21
Pobyt od: 2012-08-14 do 2012-08-24
 
 
    

W tej cenie nie spodziewałyśmy się aż takiej jakości usług! Pokoje czyste i jasne, pościel pachnąca, gospodarze uprzejmi i pomocni, bynajmniej nie nachalni, szanujący prywatność swoich gości. Funkcjonalna kuchnia i łazienka. Duże podwórko z możliwością grillowania, parkowania, a dodatkowo- jeśli odległość 2,5 km do plaży wydaje się komuś męcząca- wypożyczalnia rowerów. Za płotem sklep, wszędzie blisko. Polecamy zarówno rodzinom z dziećmi, parom jak i pojedynczym wczasowiczom- cudowna atmosfera tego domu udziela się i sprzyja każdemu! Gorąco polecamy i nie możemy doczekać się kolejnego pobytu na Szkolnej 48c :)


 
 

Kasia i Łukasz z Legnicy
Dodano: 2013-05-20
Pobyt od: 2012-08-27 do 2012-09-07
 
 
    

Idealne miejsce do spokojnego wypoczynku nad morzem. Niesamowicie sympatyczni gospodarze. Pokoiki czyste i zadbane z dostępem do dużej, dobrze wyposażonej kuchni.To miejsce spełniło wszystkie nasze oczekiwania i z chęcią do niego powrócimy :) Bardzo polecamy


 
 

Joanna i Jakub Wrocław
Dodano: 2013-05-19
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-05-05
 
 
   

Byliśmy na długi weekend,bardzo miłe i urocze miejsce, gospodarze fantastyczni (serdecznie pozdrawiamy), pokoje czyste, zadbane. Okolica bezpieczna i spokojna. Miejsce idealne na weekend jak i na dłuższy wypoczynek z rodziną lub jak my we dwoje. Serdecznie polecamy!!!


 
 

marta
Dodano: 2012-08-10
Pobyt od: 2012-07-28 do 2012-08-07
 
 
    

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.Miejsce bezpieczne,czyste przyjazne dzieciom.Gospodarze mili.Panuje domowa atmosfera.Pokoje wysprzątane a w kuchni można przygotować pyszny obiadek.Polecam wszystkim,którzy pragną spokoju.


 
 

Martyna i Sławomir z dziećmi ;)
Dodano: 2012-08-01
Pobyt od: 2012-07-29 do 2012-07-31
 
 
    

Trafiliśmy do Pani Krysi całkiem przypadkiem ale wcale tego nie żałujemy :) atmosfera w wynajmowanym domu bardzo przyjemna,wszystko czyściutkie i pachnące a podwórko przyjazne dla dzieci pod kazdym względem,a dla mnie to bardzo wazne bo mam dwoje dzieci ;) ! Z tyłu domu bezpłatny parking i bardzo duży plus za rowery które są w ramach wynajmu pokoju :) do wypozyczania! Okolica piękna,i spokojna w miare blisko morze :) las za rogiem bez mała ;) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wypoczynku w Sztutowie jak i u Pani Krysi ! Pozdrawiamy właścicieli domu jak i wczasowiczów. GORĄCO POLECAMY !


 
Mati ;]
Dodano: 2007-07-07
 

Miejscowość piękna :) Ładny krajobraz niedaleko morze dużo lasów i rzek. Poprostu pięknie. Pokoje wysprzątane, i pod czujnym okiem pani Krysi wysprątane, aby mozna było się czuć przyjźnie i bezpiecznie. :) Pozdrawiamy całą Pani Rodzinę. Ewa i Marek Woźniak z Olą i Mateuszem :):):):)


Opinie 1-10 z 11

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie